16 maj 2024

Safety Day 2024

Safety Day - en hel dag fuldt med input, værktøjer og viden til at styrke DST

Vi fokuserer på sikkerhed året rundt, men én hel dag om året samler vi alle Dansk Sprinkler Tekniks afdelinger og dedikerer dagen til at gå helt i dybden med, hvad sikkerhed betyder hos Dansk Sprinkler Teknik, og hvordan vi i fællesskab skaber en virksomhedskultur, der giver tryghed og et sundt psykisk arbejdsmiljø.

I år stillede vi skarpt på temaet: ” Ret til at sige stop & risikovurdering ”.

Inddelt i hold besøgte vi forskellige poster og blev opdateret på sikkerhedsforanstaltninger på elektriske køretøjer, den korrekte anvendelse af faldsikringsudstyr, og input til hvordan Tool-Box møder kan gøre dagen mere sikker.

Et element af dagen, som altid bringer smil på læben, er teambuilding-øvelsen. I år fik en kollega på hvert hold bind for øjnene og blev guidet til at bygge en LEGO-bil af resten af teamet. En øvelse hvor klar kommunikation og tålmodighed blev sat på prøve 😄.

Hvordan opnår man velvære og tryghed på en arbejdsplads? I et interessant indlæg om psykologisk tryghed lærte vi helt konkret, hvad vi hver især kan gøre for at give vores kolleger tryghed og dermed styrke arbejdsglæden i hverdagen.

Det var en dag med masser af input og læring – krydret med høj sol og frokost fra Banjos Grillbar.

 

#FPS #VinciEnergies #Safetyweek2024